Verzorg jezelf met de natuur!

Ringana werkt spectaculair

Ringana volgt niet de trend, Ringana zet de trend!

Natuurlijke én echt eerlijke verzorgingsproducten & voedingssupplementen

Heb je het filmpje hierboven zojuist bekeken?

Een helder en duidelijke verhaal, toch?

Toen ik het voor de eerste keer zag, was het voor mij gelijk klip en klaar. 

Géén rotzooi meer, geen schadelijke stoffen meer, maar wel 100% verse en 100% eerlijke verzorgingsproducten.

De verzorgingsproducten en voedingssupplementen van Ringana zijn niet in de winkels te koop. Niet omdat ze dat niet willen, maar de producten worden vers gemaakt en worden direct vanuit het 'Frischewerk' in Oostenrijk naar de klant gestuurd.
Ringana zorgt niet alleen voor de beste producten voor jou als klant en gebruiker maar Ringana gaat nog veel verder, lees hieronder de zes goede redenen: waarom Ringana! 


Een nieuw tijdperk!
Verse producten worden vers geleverd

Zuivere en eerlijke producten komen direct uit het 'Frischewerk' 

Zes goede redenen: waarom Ringana

Natuurlijke cosmetica

Zoals de natuur

Bij Ringana volgen ze een heldere lijn: pure ingrediënten!
Natuurlijke werking. Ze houden zich daarbij  consequent vast aan het uitgangspunt: de NATUUR. Daarom wordt er, uitsluitend met natuurlijke, recyclebare grondstoffen gewerkt.

Kunstmatige conserveringsmiddelen, genetisch gemanipuleerde of chemische toevoegingen kom je bij Ringana absoluut niet tegen.

Natuurlijke cosmetica

Effectiviteit

Veeleisend en ecologisch denken zijn meer dan een doel op zich.
Omdat ze bij Ringana niets van de kostbare ingrediënten verloren willen laten gaan, worden ze op een speciaal ontwikkelde manier geoogst en verwerkt.
Zo verkrijgen ze de kostbaarste essentie van alles: die van de natuur!

Natuurlijke cosmetica

Absoluut vers

De kennis wordt vergaard op basis van moderne wetenschappelijke inzichten en traditionele leerwijzen over de werkzame krachten van de natuur.
Maar de basisgedachte is altijd dezelfde: er worden géén conserveringsmiddelen gebruikt!
Daarom hebben de producten van Ringana een houdbaarheidsdatum. 
Hier zijn ze heel trots op. Het bewijst dat de producten absoluut vers zijn.

Natuurlijke cosmetica

Dierproefvrij & bewust verpakt

Zuinig omgaan met grondstoffen en het behoud van een leefbaar milieu is voor Ringana het allerbelangrijkste. 
De natuur staat aan de basis van alles wat ze doen: vanaf het inkopen van de grondstoffen, de veganistische en diervriendelijke productie tot en met het recyclen van verpakkingsmateriaal. Zo worden de glazenflacons ingepakt een bio-katoenen handdoekje ter bescherming.
Natuurlijke cosmetica

Onderzoek & productie

Ringana staat garant voor de hoogste kwaliteit en absolute versheid.
Dat kan eenvoudig omdat ze alles vanaf één locatie doen.
Van ontwikkeling van de producten tot en met de verzending. Zo kunnen ze de hele productie lijn in de gaten houden, echte topservice bieden en de unieke producten direct naar jou als klant sturen.

Waarom verse cosmetica?

Het geheim van Ringana is dat alles vers is.
De reguliere cosmetica industrie maakt gebruik van chemische conserveringsmiddelen, omdat producten vaak lang onderweg zijn voordat ze in de winkels liggen. Producten die er zo lang over doen om uiteindelijk verkocht te worden moeten zeker 2 jaar goed blijven.
Je kunt je wel voorstellen dat er heel wat conserveringsmiddelen in een flesje cosmetica terechtkomen.
Al die chemische toevoegingen zijn helemaal niet goed voor je huid en
door al die conserveringsmiddelen is nauwelijks nog plaats voor verse werkzame ingrediënten. Met de verse cosmetica van Ringana houd je je huid vrij van conserverings- en oplosmiddelen, stabilisatoren en minerale oliën.
Omdat bij Ringana alles vers is, betekent het natuurlijk wel dat de producten een houdbaarsheidsdatum hebben. Dat heeft een groot voordeel.

Juist omdat Ringana uitsluitend vers produceert is het mogelijk om antioxidanten te gebruiken die weliswaar snel kunnen bederven, maar vooral heel krachtig zijn. 

Maak je geen zorgen over de houdbaarheidsdatum, er wordt voortdurend vers geproduceerd.

De verzorgingsproducten zijn 6 maanden houdbaar na productiedatum en na openen van wordt de kwaliteit nog 10 weken gegarandeerd.
De Packs en Caps hebben een houdbaarheid van 12 maanden.
De Drinks hebben een houdbaarheid van 12 weken.
In de praktijk blijkt dat de producten in veel gevallen nog langer bruikbaar zijn maar minimaal gegarandeerd tot de aangegeven datum.

Geen trucjes uit de chemiedoos

De mens is zelf een natuurproduct, dan is het toch volkomen logisch om ons met de natuur te verzorgen? Bij Ringana gebruiken ze geen trucjes uit de chemiedoos. 
Microplastics, minerale oliën of aluminiumzouten zijn tegenwoordig omstreden. Andreas Wilfinger was er 22 jaar geleden al van overtuigd dat je deze stoffen nooit het voordeel van de twijfel moet geven.

Uiteindelijk komen die stoffen niet alleen op je huid en in je lichaam, maar ook in het milieu. Bij Ringana hebben ze bewezen dat het mogelijk is om producten, van een hoge kwaliteit, te fabriceren zonder gebruik te maken van chemie en die juist daardoor bijzonder effectief zijn.

Supplementen met ongekende power

Om ons lichaam zo lang mogelijk gezond te houden, heeft het dagelijks vitale stoffen nodig. De verse PACKS van Ringana zijn een puur natuurlijke aanvulling op je voeding. In combinatie met een evenwichtige en gezonde voeding zorgen ze voor meer energie.en levenskracht.

Een natuurlijk voedingssupplement dat uitsluitend bestaat uit fyto-actieve groenten, fruit en kruiden.

Met de Packs van Ringana krijgt je lichaam op eenvoudige wijze zijn dagelijkse portie vitale stoffen in de precieze dosering.
Ringana haalt, in tegenstelling tot de conventionele voedingssupplementen, de vitaminen uit natuurlijke bronnen. Hierdoor worden ze beter door het lichaam opgenomen en zijn ze effectivier. 

De Packs van A tot E

Pack A  Mobiliseert je afweerkracht
Pack B  Voor een uitgebalanceerde basenhuishouding
Pack C  Brengt weer schwung in je spijsvertering
Pack D  Voor figuurbewust te mensen, ter ondersteuning van diëten
Pack E   Veganistische proteïnen na lichamelijk inspanning

De Packs kun je oplossen in water of bijvoorbeeld verse sinaasappelsap maar ook verwerken een de yoghurt of smoothie.

Verse Caps, daarom

Terwijl de Packs van Ringana in het kader van een gezonde en evenwichtige voeding de basisvoorziening aan vitaminen en vitale stoffen ondersteunen, richten de Ringana CAPS zich op een specifieke behoeften van het lichaam.

Of het nou is om af te vallen, een beter geheugen, een extra versterking van je immuunsysteem, een betere nachtrust, glanzend haar en sterke nagels of om van een vervelende blaasontsteking voorkomen.
Er zijn Ringana Caps voor iedereen.

Ringana ADDS revolutionair

Alle Ringana verzorgingsproductne bieden 100% natuurlijke werking. Omdat het technisch gezien niet mogelijk is om nog meer werkzame stoffen aan de verse cosmetica van Ringana toe te voegen, hebben ze naar een oplossing gezocht. De oplossing is revolutionair.
Ringana Adds zijn Add-ons; extreem werkzame aanvullingen voor individuele problemen. De Adds worden altijd gebruikt in combinatie met een ander product van Ringana, omdat de Adds een extra hoge concentratie hebben.

Er zijn drie Adds ontwikkeld:

Add Repair Kalmeert de geïrriteerde huid.

Add Glow   Laat je huid weer stralen.
Add Effect  Egaliseert de belaste huid.


Verse drinks, daarom

De drinks van Ringana ondersteunen je op verschillende manieren. Ze verfrissen en inspireren, ze ondersteunen je bij je dieet of halen je uit een energiedip.
Net als alle andere verse producten van Ringana zijn de DRINKS ook puur vegetarisch en vrij van chemicaliën. De drinks smaken niet alleen heerlijk, ze hebben ook een positieve invloed op je lichaam - door je precies de juiste portie energie en lichtheid te bieden.
Ringana Drink Chi voor energie en concentratie
Ringana Drink Dea ter ondersteuning van diëten en detoxkuren

Hoogwaardig en antioxidatief

Matcha thee maar dan van 100% biologische teelt.
Deze matcha is afkomstig van het Japanse eiland Kyushu.
Matcha thee is niet zomaar een trendy drankje, de fijngemalen groene thee is ook een hele bijzondere opkikker!

Matcha thee van Ringana is gezond, hoogwaardig en antioxidatief.

Ringana SPORT revolutionair!

Grote inspanning vraagt om de beste verzorging

Sportief Trio

In slechts drie Sport producten kan je met Ringana tot de gewenste prestaite komen.
Ze zijn van de allerbeste kwaliteit, hebben hoogwerkzame ingrediënten en zijn perfect op elkaar afgestemd. En zoals ook bij andere producten, zonder chemische toevoegingen.
Ringana Sport staat op de de Kölner Liste®. Wie producten gebruikt die op de Keulse Lijst staan reduceert het risico om in een dopingval te lopen.

Ringana Sport Push Caps voor maximale prestatie, maximale bescherming
Ringana Sport Boost Deze drink geeft de beste verzorging tijdens grootste inspanning
Ringana Sport Go  Gel. verkoelt, verwarmd en ontspant na het sporten.

Een stukje geschiedenis

Je hebt het net al in het filmpje kunnen zien; "Ik wil dat beter maken', dacht Andreas Wilfinger begin jaren negentig toen zijn zoontje van de kleuterschool thuis kwam met een tube tandpasta met het dubieuze ingrediënt Triclosan. 
Een stof die vooral populair is als desinfectiemiddel en conserveringsmiddel - maar die ook door critici wordt beschouwd als de veroorzaker van gevaarlijke resistenties tegen bacteriën.
Vanaf dat moment nam de Hartberger alle cosmetica die hij in handen kreeg, nauwkeuriger onder loep en was verbijsterd over de talloze omstreden ingrediënten die hij daarin tegenkwam.


Dat wilde Andreas Wilfinger, die toen nog bedrijfskunde studeerde, eigenhandig veranderen. Samen met zijn levenspartner Ulla en zijn team van holistische artsen en biochemici ontwikkelde hij na jaren van onderzoek in 1996 de Verse cosmetica van Ringana: de eerste professionele cosmeticalijn die haar tijd ver vooruit was en tot op de dag van vandaag nog steeds aan alle eisen van duurzaamheid voldoet.
Het resultaat zijn hoogwerkzame verzorgingsproducten op puur plantaardige basis.


Om de verse producten van Ringana zo snel en zo vers mogelijk naar de klant te brengen ontwikkelde Andres een vers distributiesysteem.
Door middel van freshpartners, waar ik er een van ben, en de webshop worden vandaag de dag klanten van binnen- en buitenland bediend.

Duurzuum, consequent en ethisch 

Dit hoofdstuk, nu helemaal onderaan de pagina, verdient misschien een betere plaats op deze pagina. Dat is het lastige van het Oostenrijkse bedrijf Ringana, in alles wat ze doen en maken blinken ze uit. De hoogwaardige, eerlijke producten worden natuurlijk als eerste gepresenteerd, maar achter de schermen gebeurd nog veel meer wat Ringana zo sterk maakt.
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Als klanten 10 lege glazen flacons hebben,  kunnen ze deze terugsturen en mag je gratis een verzorgingsproduct uitkiezen. Welke cosmetica gigant biedt dit aan aan zijn klanten?
Lees gerust verder op de volgende pagina, je zult versteld staan hoeveel en bedrijf op het gebied van duurzaamheid kan bereiken....

arrow_drop_up arrow_drop_down