Gratis e-book:

De kracht van de Zirbe

De Zirbe wordt al eeuwen gewaardeerd in de Alpenlanden om haar positieve effecten op onze gezondheid.


  • Waar komt de Zirbe oorspronkelijk vandaan
  • De Zirbe in oude tijden
  • Gebruiksvoorwerpen van Zirbe
  • Wetenschappelijk onderzoek naar de positieve effecten van de Zirbe op de mens
Vraag hier je gratis e-book aan

Van een vriendin had ik een Zirben kussen gekregen. Een paar weken geleden was ik geopereerd en mijn bloeddruk was aan de hoge kant.


Ik vroeg aan de verpleegkundige om mijn Zirben kussen uit mijn tas te pakken.  Ik heb het in bed gelegd en enige tijd later was mijn bloeddruk weer goed.

Klant uit Soesterberg

In de jaren dat ik in Oostenrijk woonde en werkte als reisleidster heb ik kunnen ervaren hoe de Alpenbewoners de Zirbe boom koesteren.
Met de hulp van moeder natuur gebruiken ze de positieve eigenschappen van de Zirbe boom.

Al eeuwenlang waarderen ze deze Alpenden, ze bouwen er huizen en meubelen van. 

Ze gebruiken de Zirbe boom omdat ze er genoeg van hebben maar vooral omdat ze zich bij deze houtsoort erg goed voelen. De etherische oliën van het hout hebben een positieve werking op de mens, zowel lichamelijk als geestelijk.


  • Waarom je in een Zirben bed beter kunt slapen
  • Als we tijdens de nacht ons lichaam goed kunnen laten

    herstellen heeft het ook positieve invloed op ons welbevinden.


We kunnen niet meer zonder!
Wij zijn helemaal gek op de Zirben ÖL. Doet je neus opengaan bij verkoudheid. Het verhoogt je concentratie, verlaagt hartslag en heel interessant je slaapt beter en dieper. Wij hebben het bij 2 kinderen getest en ze sliepen meteen zonder problemen door waar dit voorheen vaak een probleem was. Wij kunnen alvast niet meer zonder!

Klant uit Opglabeek (België)

(Ont)spannende oergeur
Heel veel service en kennis van zaken nu met de kerst 1e zending ontvangen het was prachtig ingepakt, liefdevol en gezellig. kon nu Zirbe voor het eerst ruiken, Wat een heerlijke (onts)pannende oergeur.
Klant uit Leiderdorp
Ik slaap lekker

Het bed bevalt me heel goed ik slaap er heerlijk in!

Klant uit Tilburg

De Koniging van de Alpen

De Zirbe boom doet haar naam eer aan.
Lees in het gratis e-book waarom de Alpenbewoners de Zirbe boom al eeuwenlang waarderen.


Vraag hier je gratis e-book aan