De kracht van FRESH

Ringana verse verzorgingsproducten en supplementen

26 jaar
Sinds 1996
34 landen

Ringana levert aan

25.000
Duurzame pakketten per dag
57
Effectieve producten 
"Wie de wereld wil veranderen,
moet de moed hebben om dingen anders te doen".


Andreas Willfinger en Ulla Wannemacher

Waar Ringana voor staat

Ringana staat voor verse cosmetica en supplementen die anders zijn: zeer complexe recepturen met waardevolle plantaardige stoffen die elkaar werking versterken.

Net zoals de mensen die achter Ringana staan: mederwerkers en de partners.

Ringana producten bestellen in Nederland

Het begon met een tube tandpasta

"Ik wil dat beter maken', dacht Andreas Wilfinger begin jaren negentig toen zijn zoontje van de kleuterschool thuis kwam met een tube tandpasta met het dubieuze ingrediënt Triclosan.
Een stof die vooral populair is als desinfectiemiddel en conserveringsmiddel - maar die ook door critici wordt beschouwd als de veroorzaker van gevaarlijke resistenties tegen bacteriën.
Vanaf dat moment nam de Hartberger alle cosmetica die hij in handen kreeg, nauwkeuriger onder loep en was verbijsterd over de talloze omstreden ingrediënten die hij daarin tegenkwam.


Dat wilde Andreas Wilfinger, die toen nog bedrijfskunde studeerde, eigenhandig veranderen. Samen met zijn levenspartner Ulla en zijn team van holistische artsen en biochemici ontwikkelde hij na jaren van onderzoek in 1996 de Verse cosmetica van Ringana: de eerste professionele cosmeticalijn die haar tijd ver vooruit was en tot op de dag van vandaag nog steeds aan alle eisen van duurzaamheid voldoet.
Het resultaat zijn hoogwerkzame verzorgingsproducten op puur plantaardige basis.


Om de verse producten van Ringana zo snel en zo vers mogelijk naar de klant te brengen ontwikkelde Andres een vers distributiesysteem.
Door middel van freshpartners, waar ik er een van ben, en de webshop worden vandaag de dag klanten van binnen- en buitenland bediend.Ringana volgt niet de trend, Ringana zét de trend

Ringana is zoveel meer

Ringana is natuurlijk vers en daardoor zeer effectief